Comunicate UNICEF

Comunicate de presă UNICEF din ultima perioadă:

  1. UNICEF lansează campania de strângere de fonduri „Salvează vieți în siguranță”UNICEF lansează campania de strângere de fonduri „Salvează vieți în siguranță”(3 aprilie)
  2. OMS și UNICEF își unesc forțele împotriva pandemiei, prin intermediul Fondului de solidaritate pentru combaterea COVID-19UNICEF își unesc forțele împotriva pandemiei, prin intermediul Fondului de solidaritate pentru combaterea COVID-19(6 aprilie)
  3. Poziția UNICEF cu privire la contactul apropiat dintre mamă și copil și alăptare în contextul COVID-19(10 aprilie)
  4. UNICEF: Nu lăsați copiii să devină victime ascunse ale pandemiei de COVID-19(13 aprilie)
  5. UNICEF în România: Dacă nu luăm acum măsurile pentru a continua serviciile esențiale pentru copii, lumea de după pandemie va fi mai dură pentru cei vulnerabili(15 aprilie)
  6. Peste 117 milioane de copii riscă să nu aibă acces la vaccinul împotriva rujeolei odată cu răspândirea COVID-19(15 aprilie)
  7. UNICEF: Copiii sunt expuși unui risc crescut în mediul online în timpul pandemiei de COVID-19(15 aprilie)
  8. Continuitatea în vaccinarea de rutină este vitală și pe durata pandemiei de COVID-19 – OMS și UNICEF(20 aprilie)
  9. Raportul global privind crizele alimentare relevă amploarea crizelor alimentare în contextul noilor riscuri prezentate de COVID-19 în ţările(21 aprilie)
  10. UNICEF și Microsoft lansează o platformă educațională globală pentru a contribui la gestionarea crizei din educație provocată de COVID-19(22 aprilie)
  11. Fundația Botnar susține UNICEF în România în eforturile sale de a asigura continuitatea serviciilor esențiale pentru copiii cei mai vulnerabili(23 aprilie)
  12. UNICEF: Peste 13 milioane de copii nu au fost vaccinați deloc nici înainte ca pandemia de COVID-19 să întrerupă acțiunile de imunizare la nivel global(25 aprilie)
  13. Raport UNICEF: Pandemia de COVID-19 exacerbează riscurile la care sunt supuși copiii vulnerabili și familiile lor în România(29 aprilie)
  14. UNICEF și PAM: Viitorul a 370 de milioane de copii este pus în pericol de lipsa accesului la mesele oferite de școli, în urma închiderii acestora(29 aprilie)
  15. Greta Thunberg și ONG-ul Human Act susțin UNICEF prin lansarea unei campanii împotriva coronavirusului din perspectiva drepturilor copilului(30 aprilie)
  16. UNICEF și Poșta Română, parteneriat pentru distribuirea de materiale informative pentru prevenirea răspândirii COVID-19(5 mai)
  17. Femeile însărcinate și bebelușii născuți în perioada pandemiei de COVID-19 sunt în dificultate din cauza sistemelor de sănătate sub presiune și a perturbărilor în furnizarea serviciilor(7 mai)